Snel en eenvoudig de look van jouw zetel veranderen? Dat kan! Door te spelen met kussens kan je jouw zetel instant een andere look & feel aanmeten. Alle combinaties zijn mogelijk. Effen kussens kan je makkelijk combineren met printkussens, maar ook de combinatie van verschillende prints kan voor een leuk resultaat zorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom zetten we graag enkele do’s en dont’s op een rijtje.

Durf te spelen met prints.

Mix verschillende (grafische) prints met elkaar voor een hedendaags resultaat. Zorg er wel voor dat alle prints wel binnen hetzelfde thema blijven, anders wordt het al snel een rommeltje. Vind je het toch iets te druk? Voeg dan 1 kussen in een effen kleur toe.

Nieuw seizoen? Aangepaste kussens!

In de winter kies je best voor warme en donkere tinten zoals rood, oker en donkergrijs. Combineer gerust verschillende warme tinten met elkaar voor een kleurrijk resultaat. In de lente ga je dan weer beter aan de slag met zachte tinten en pastelkleuren zoals roze, geel en lichtblauw. Ook prints kunnen seizoensgebonden zijn, de kussens met tropische prints berg je maar best op zodra de temperatuur naar het vriespunt gaat.

Speel met verschillende vormen en structuren.

Wil je toch al jouw kussens in dezelfde kleur? Speel dan met vormen en structuren! Meng grote en kleine kussens met elkaar om diepte te creëren. Om voor extra samenhang te zorgen opteer je best voor kleuren die terugkomen in de rest van je interieur.  Daarnaast kan je door te spelen met verschillende materialen ook een andere sfeer geven aan je zetel. Satijnen en wollen kussens zorgen voor een warme, rijkelijke look die perfect past bij een winters interieur.

Nog op zoek naar inspiratie? Ontdek hieronder alvast onze favoriete looks uit onze showroom!

Grafisch en strak.

Kleurrijk en speels.

Klassiek en gezellig.

Of ga all the way met deze zetel gemaakt uit kussens! 😉