Ontdek in onze toonzaal een selectief gamma aan designmeubilair, verlichting, tapijten en accessoires, dat je doet dromen.

Ons team van interieurontwerpers begeleidt je graag bij het uitwerken van een project op maat. Zowel voor je zoektocht naar kleine accessoires evenals het uitwerken van totaalprojecten kan je bij ons terecht.

De toonzaal van As44 draagt een hele geschiedenis met zich mee. Het historische gebouw waarin de showroom gelegen is, was vroeger een college, waarna men het gebruikte als klooster. De vele kleine kamers en typische architecturale elementen hiervan herken je nog steeds wanneer je door de toonzaal wandelt. Alvorens het pand grondig te renoveren, deed het ook enkele jaren dienst als gemeentelijke bibliotheek van Asse.

Openingsuren
Openingsuren

Ma   14u – 19u
Di     Gesloten
Woe 10u – 18u
Do    10u – 18u
Vrij   10u – 18u
Zat   10u – 18u
Zon  10u – 18u*

*Enkel 1e & 3e zondag van de maand geopend.

Covid-19 maatregelen
Om de veiligheid van de klant en ons team te kunnen garanderen, werden extra maatregelen genomen bij de heropening. Zo staat ontsmettingsgel ter jullie beschikking aan de in- en uitgang, zorgt signalisatie op de grond voor de nodige afstand tussen personen en ontsmetten wij regelmatig de toonzaal en deurklinken. We houden het veilig, maar wees welkom.

Volg ons op Facebook
Contact

Steenweg 44
1730 Asse

T: 02/305.48.12
M: 0497/35.36.74
@: info@as44.be

Cadeaubon
Meld u aan voor onze nieuwsbrief