Ontdek in onze toonzaal een selectief gamma aan designmeubilair, verlichting, tapijten en accessoires, dat je doet dromen.

Ons team van interieurontwerpers begeleidt je graag bij het uitwerken van een project op maat. Zowel voor je zoektocht naar kleine accessoires evenals het uitwerken van totaalprojecten kan je bij ons terecht.

De toonzaal van As44 draagt een hele geschiedenis met zich mee. Het historische gebouw waarin de showroom gelegen is, was vroeger een college, waarna men het gebruikte als klooster. De vele kleine kamers en typische architecturale elementen hiervan herken je nog steeds wanneer je door de toonzaal wandelt. Alvorens het pand grondig te renoveren, deed het ook enkele jaren dienst als gemeentelijke bibliotheek van Asse.

Openingsuren
Openingsuren

AANGEPASTE OPENINGSUREN
Onderstaande openingsuren
zijn tijdelijk gewijzigd en niet actueel omwille van de getroffen maatregelen omtrent het coronavirus. Actuele openingsuren vindt u terug onder het tabblad ‘openingsuren’ rechtsboven op deze website. De kalender die daar staat wordt aangepast naarmate de situatie evolueert.

Ma   14u – 19u
Di     Gesloten
Woe 10u – 18u
Do    10u – 18u
Vrij   10u – 18u
Zat   10u – 18u
Zon  10u – 18u*

*Enkel 1e & 3e zondag van de maand geopend.

Volg ons op Facebook
Contact

Steenweg 44
1730 Asse

T: 02/305.48.12
M: 0497/35.36.74
@: info@as44.be

Cadeaubon
Meld u aan voor onze nieuwsbrief