Het juiste interieur- en kleuradvies kan wel degelijk het verschil maken. Onze Xpo44 toonde al aan hoe kleuren, lijnen en verlichting een interieur een volledig andere look kunnen geven.  Hieronder tonen we je graag hoe deze tips in de realiteit worden omgezet. Een tijdje geleden namen we met As44 de leefruimte en de keuken van een woning volledig onder handen. We presenteren je met trots het eindresultaat en laten de beelden voor zich spreken.

Woonkamer

De leefruimte voor de renovaties

Moderne woonkamer As44

De leefruimte na de renovaties

Keuken

De keuken voor de renovaties

Moderne keuken As44

De keuken na de renovaties

 

Heeft jouw interieur ook een opfrisbeurt nodig? Kom dan zeker eens langs bij As44. Zelfs met kleine ingrepen kunnen we al een groot verschil maken. We staan voor je klaar met deskundig advies. Tot dan!